Sporty Magazine official website | Members area : Register | Sign in

Muro Hayranlarina Kotu Haber

Share this history on :

Kurtlar Vadisi'nin akıbeti sürüyor. Senaristler gelecek bölümlere şekil veriyor. Muro hayranlarına kötü bir haber var!
Yapımcı firma Pana Film ile Show TV arasındaki para sorunları nedeniyle yayınına bir süre ara verilen dizinin akıbeti belli olmasa bile, devam etmesi durumunda Muro hayranları onu eskisi kadar sık göremeyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son bölümünde İskender Büyük'ün adamlarının öldürmeye çalıştığı Muro, Çeto ve Yıldırım, Polat Alemdar'ın zeki hamlesi sonucunda hayatta kalmışlardı.

Üçlünün bindiği otomobil bir tünelde durdurulup tıra yüklenmiş, yerine ise insansız aynı tip bir araç konvoya katılmış ve İskender'in adamları da kimsenin bulunmadığı bu aracı füzeyle havaya uçurmuştu.

İskender, Muro'nun öldüğünü düşünürken Polat Alemdar bir süre Muro, Çeto ve Yıldırım'ın gözlerden uzak tutacak.

Karakterleri canlandıran Mustafa Üstündağ, Eray Türk ve Şefik Onatoğlu, CNNTÜRK'te Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sunduğu Nası Yani programına konuk oldu.

'Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' isimli filmle gündemden düşmeyen Mustafa Üstündağ, dizi ve film içindeki Muro karakterlerinin birbirlerinden çok farklı olduğunu belirtti ve senaristlerin bu durumun izleyicide kafa karışıklığı yaratmaması için önlem aldığını anlattı.

Üstündağ, "Dizide biz belirli bir süre olmayacağız. Hikaye ona göre bağlanacak. Hem televizyonda seyretmeleri, hem filmde seyretmeleri birbirine karışabilir. Çünkü ikisi başka şeyler oldu. Kurtlar Vadisi ile alakası olan bir film değil" dedi.

Beyaz, konuklarına Kurtlar Vadisi'nin ne kadar devam edebileceğini sordu. Mustafa Üstündağ, "Memleket böyle olduğu sürece Kurtlar Vadisi devam eder" diyerek dizinin daha uzun süre ekranlarda yer alacağını ifade etti.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...