Sporty Magazine official website | Members area : Register | Sign in

Muro Nalet Olsun Icimdeki Insan Sevgisine


Kurtlar Vadisi ekibinin Muro karakteri için çektiği "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine" filminin fragmanı ilk kez Show TV ekranlarında yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun güldüren teröristi Muro'nun sinema filmi için geri sayım başladı.

Dün akşam Kurtlar Vadisi Pusu'yu izleyenler dizi arasında bir anda otobüsün içerisindeki Muro ile karşılaştı önce bunu diziden bir sahne zanneden izleyiciler görüntüleri izlemeye devam ettiğinde bunun Muro Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisne adlı sinema filminin fragmanı olduğunu anladı.

Fragmanı bile izleyicileri kahkahalara boğarken Muro hayranları filmin vizyona girmesini dört gözle beklemeye başladı.

Muro Gulmekten Kiracak


Aralık ayında bizleri kahkaha fırtınası bekliyor. Cem Yılmaz'sın A.R.O.G'u, Kurtlar Vadisi'nden Muro'nun filmi ve son olarak Fatih Ürek'in filmi sinemada boy gösterecek.

5 Aralıkta "A.R.O.G" ve "MURO Nalet olsun içimdeki insan Sevgisine" filmleri aynı anda vizyona girecek. Gora'nın devamı niteliğinde olan Arog, geçmişe dönecek ve komedi rüzgarı estirecek.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su ise köyüne döndüğünde muhtarın onları rus kadınlarla evlendirdiğini öğrenmesi ile komediyi başlatacak. Bakalım Kurtlar Vadisi'ndeki kadar etkileyici olacak mı Muro göreceğiz...

Son bomba ise, 27 Aralıkta vizyona Fatih ÜREK giriyor... "Şeytanın Pabucu" isimli filmi ile 2 karakteri oynayan Fatih Ürek'e Aysun Kayacı başrolde eşilk edecek. Film, isminden de anlaşılacağı üzere şeytanın bile aklına gelmeyecek yollarla oyun içinde oyunların oynandığı, her karakterin elinde bir pabuç, kendi kurnazlığını konuşturduğu, kahkahanın ve aksiyonun dur durak bilmediği bir komedi.

A.R.O.G, MURO ve Şeytanın Pabucu komedisinden bakalım hangisi hasılatta önce olacak. Filmlerin gösterimden kalkmaları ile birlikte sizlere gösterim oranlarını sunacağız. İşin açığı bu 3 filmi de biz de merakla bekliyoruz..