Sporty Magazine official website | Members area : Register | Sign in

Murodan ingilizce Dersi ve Zilgit

Muro Ve Yildirim Resimleri














ve Yıldırım'ın antremandan fotoğrafı

Muro Oldurulemez

MURO NİYE ÖLDÜRÜLEMEZ?..

Kurtlar Vadisi dizisindeki Muro'nun neden öldürülemeyeceğine rol arkadaşı Sema Öztürk açıkladı.

Sema Öztürk ile Mustafa Üstündağ, Habertürk'te ekrana gelen Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk oldu.


Oylum Talu, "Neden Muro'ya film çekildi? Kurtlar Vadisi'nde çok özellikli isimler var" diye konuşurken, programın en dikkat çekici cümlesi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Jülide'si Sema Öztürk'ten geldi.


Öztürk'ün, şu sözleri dizide Muro'nun neden öldürülmeyeceğinin de cevabı gibiydi: "Çünkü en sevilen karakter, müthiş bir karakter yarattı Mustafa. Gerçekten bir izleyici olarak söylüyorum, herkesin bahsettiği Muro idi. Mumkün değildi zaten; yani yapımcı eğer Muro'ya bir şey yapmazsa, çok afedersin o kaymağı yiyemezdi. Gerçekten yani bütün herkes Muro'dan bahsederken Muro karakterinin öne çıkmaması mümkün değildi."


Muro karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, "Muro, aslında bir çok şeyi başardı. İyi bir köprü oldu insanlar arasında" derken, "Muro, Polat'la barışır mı?" sorusa ise şöyle yanıt verdi:


"Umarım barışır. Barışırsa ne güzel olur, dizi devam eder ölmeyiz. Öbür türlü sonumuz kötü."


Televizyon Gazetesi

Lanet Olsun icimdeki Turkiye Sevgisine

Gaf kürsüsü

TRT'deki Sen Türkülerini Söyle yarışmasının konuğu Muro tiplemesiyle tanınan Mustafa Üstündağ idi. Jüri üyesi Orhan Hakalmaz, Muro'nun ünlü repliğine atıfla yurt sevgisini ifade etmek isterken çam devirdi: "Lanet olsun içimdeki Türkiye sevgisine..."

Sabah / Yüksel Aytuğ

Muro'ya 10 ismin Cagiristiklari


"Kurtlar Vadisi Pusu"nun "Muro"su Mustafa Üstündağ oyunculuk tutkusuyla Mersin"den İstanbul"a gelmeyi kafasına koyduğunda imdadına teyze kızı yetişmiş. Yüzüğünü satarak İstanbul bileti aldığı kuzeni için "İyiliğini asla unutamam" diyor

Onun tek tutkusu vardı; oyuncu olmak. Liseyi bitirir bitirmez şov dünyasının başkenti İstanbul"a gelmeyi kafasına koydu ama bunun için yol parası bile yoktu.İmdadına Yıldız teyzesinin kızı yetişti. Teyze kızı Şerife Akün, parmağındaki yüzüğü çıkarıp ona verdi. 1996 yılında o yüzüğü satarak aldığı biletle İstanbul"un yolunu tuttuTiyatronun eğitimini almayı kafaya koyan Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi"ne girdi. Önce ufak tefek roller oynadı. Ardından "Uy Başıma Gelenler", "Aşka Sürgün" ve "Emret Komutanım" gibi diziler geldi. Oynadığı son dizi olan "Kurtlar Vadisi Pusu" onu zirveye taşıdı.


Öyle ki Pana Film, dizide canlandırdığı "Muro" tiplemesini başlı başına bir film karakteri yapmaya karar verdi.Teyzenizin kızı Şerife"den aldığınız altın yüzük borcunu ödedin mi?


Daha ödemedim.


Ayıp değil mi? Tam 12 sene oldu.


Artık bir tane burma bilezik alıp götüreceğim ona... Geçen gün telefon açtı. "Adana"ya gelecek misin?" diye sordu. Geleceğim deyince "Koluna girip seninle Gazipaşa"da dolaşacağım" dedi. Onun bana yaptığı iyiliği asla unutamam.10 ismin çağrıştırdıkları

Necati Şaşmaz: Seviyorum
Gürkan Uygun: İyi ki tanımışım
Kenan Çoban: İyi arkadaşım
Erhan Ufak: Komik
Hüseyin Avni Danyal: Trabzon
Musa Uzunlar: Nâzımım
Tarkan Tüzmen: Albümü vardı
Bahadır Özdener: İyi yazıyor
Müjdat Gezen : Babam
Muzaffer Hiçdurmaz: Devrim

Milliyet / Ali Eyüboğlu

Muro Ceto Yildirim Izmitte


Muro filminin başrol oyuncuları bu akşam İzmit’li izleyicileriyle buluşuyor. Muro, Çeto ve Yıldırım, İzmit Dolphin Alışveriş Merkezi’nde bulunan Dolphin Sinemaları’nda 20:30 seansında filmi birlikte seyrediyor.
Bugün saat 19:30’dan itibaren İzmit Dolphin Alışveriş Merkezi’nde olacak Muro filminin başrol oyuncuları, izleyicilerle sohbet etmek ve filmi birlikte seyretmek için tüm İzmitlileri bekliyorlar.

Muro,Ceto Ve Yildirim "MURO" yu izliyor


Muro, Çeto ve Yıldırım, “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filmini sinemalarda seyircilerle birlikte izleyecekler.
“Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminin başrol oyuncuları Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk, sinema salonlarını dolaşarak hem izleyicileriyle sohbet etme fırsatı bulacaklar, hem de filmi hayranlarıyla birlikte izleyecekler.

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz’ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” sinema filmi, vizyona girdiği 5 Aralık tarihinden bu yana hala büyük bir ilgi ve beğeniyle izleniyor.

İşte Muro, Çeto ve Yıldırım’la birlikte Muro’yu izleyebileceğiniz sinema salonları ve seanslar:

7 Ocak Çarşamba Avcılar Avşar Sineması - İstanbul 19:30
8 Ocak Perşembe Ümraniye Carrefour Finansbank AFM Sinemaları - İstanbul 19:15
9 Ocak Cuma Dolphin Sinemaları - Dolphin AVM - İzmit 20:30
12 Ocak Pazartesi Çemberlitaş Şafak Movieplex Sinemaları - İstanbul 19:15
13 Ocak Salı Bağcılar Cinehat Sinemaları- İstanbul 19:30